Top

Apartament 06 bulevardi i ri

  |    |    |  Apartament 06 bulevardi i ri

Apartament 06 bulevardi i ri

Ky apartament ndodhet disa metra lag qëndrës së Tiranës.
Në marveshje me klientin ne vendosëm që kjo shtëpi të jetë moderne ku kombinuar ngjyrat e ngrohta ku rëndësi i dhamë blusë dhe nuancave të saj .
Kuzhina ka një zgjedhje të gjërë të materialeve , elementeve dhe ngjyrave në harmoni me pjesen tjetër të dhomës se ndenjes e cila ndodhet në një ambjent . Madje kemi patur shumë kujdes për të krijuar rrjedhshmëri ndermjet tyre .Por kjo kuzhinë nuk është vetëm e bukur , gjithashtu pozicioni i saj iu lejon të përdorni në menyrën më të mirë hapësirën . Dhoma matrimoniale. Sot hasim shumllojshmëri modelesh dhe stilesh gjë e cila ndonjëher të vështërson për zgjedhjen e saj. Kjo dhome është e përshtatur sipas shijes dhe stilit të klientit. Në jem përjekur që të shfrytëzojmë cdo cep të mundshëm të dhomës në mënyrë që mos të mungojë asgjë në të dhe të ketë hapesirën e duhur për kalim . Kjo dhomë ka shumë dizanj brënda e cila duket shumë qartë tek pjesa e komedinës , e cila përvecse është e qepur apostafat për këndin e kësaj dhome krijon dhe hapësiren e duhur për kalim dhe është shumë e bukur dhe plot dizanje .Kombinimi i ngjyrës së tulles me grin është një kombinim i guximshëm por i arrirë. Një pjesë shumë e vecantë e dhomës është edhe komoja e pozicionuar në të djathtë të krevatit e cila nuk gjendet në treg .
Dhomat e fëmijëve . Të dyja dhomat e femijeve janë të gjinisë mashkullore dhe janë një shëmbull përfekt nqs do dëshironit një dhomë gjumi moderne për adoleshentet. Ajo që prindërit duhet të kënë kujdes për dhomën e fëmijeve të tyre është se duhet të kujdesen për anën funksionale , ndricimin dhe të jetë në gjëndje të transformohet me kalimin e viteve kur te rriten pa humbur personalitetin e vetë fëmijës. Banjot. Cdo ditë e më shumë po i kushtohet rëndësi arredimit të banjos . Madje të arredosh një banjo është një ndër ambjentet që kushton më shumë. . Këto ty banjo vazhdonjë të mbajnë titullin ashtu si edhe ambjentet e tjera si banjo moderne duke nxjerrë në pah relaksin dhe të bukurën . Tek këto banjo eshte preferuar kombinimi i të bardhës me grinë dhe ngjyrën e celur të drurit .
Nqs kërkoni një studio arkitekture apo një Mobileri ne Tirane, që gjithcka të jetë ashtu sic këni ëndërruar , kontaktoni tek ne .

Kategoria:
Data: