Apartament 2+1 Tiranë Xhamlliku

Të arredoni shtëpinë me elegancë do të thotë të përdorni një stil të personalizuar, me shije dhe ta bëni atë sa më komode për të jetuar. Këtë mund ta arrini edhe duke shpenzuar pak.Space architects ka mënyrën e duhur se si mund t’ia dilni mbanë.
Arredimi dhe dekorimi janë “kartëvizita” më e rëndësishme për shtëpinë tuaj. Të ndryshosh hapësirat në mënyrë periodike, me disa lëvizje të thjeshta është një mënyrë për t’i dhënë shtëpisë një stil ndryshe, më të freskët, por edhe për ta bërë më komode si për ne ashtu edhe për miqtë.
Për më shumë informacion na kontaktoni ne numrin:
📞+355682804800
Për punime të tjera vizitoni faqen tone:
🌐 www.space.al
Ju mirpresim ne showroomin tonë
📍Rruga “Hoxha Tasim”, Tiranë , Shqipëri
na gjeni dhe në pinterest në linkun e meposhtëm
🔍pinterest.com/spacearchitectsalbania
#interiordesign #mobilim #projektim #arkitekt #arkitektnetirane #spacearchitetcs #space #minibar #dhomegjumi #kuzhina #furniture #albaniafurniture #seldishehu