Apartament 17 (3+1) Tirane

  |    |    |  Apartament 17 (3+1) Tirane

Apartament 17 (3+1) Tirane

Apartament me stil bashkëkohor i pershtatur sipas kërkesave të klientit. Apartamenti ka 1 sallon + kuzhine, 2 korridore dhe 3 dhoma gjumi Arreduar dhe mobiluar nga Space Architects.

Kategoria:
Data: