Apartament 15 Treni

  |    |    |  Apartament 15 Treni

Apartament 15 Treni

Apartament me stil bashkëkohor i pershtatur sipas kërkesave të klientit. Apartamenti ka 1 sallon + kuzhine, 2 korridore dhe 3 dhoma gjumi Arreduar dhe mobiluar nga Space Architects.

Kategoria:
Data: