Dhomë Gjumi

Dhomë Gjumi e kombinuar me stilin më bashkëkohor thjeshtë dhe esenciale.Nje dhome e kompletuar me krevat, dollap me 3 kanata dhe 6 dyer, 2 komodina me nga dy sirtare si dhe nje komo me tre sirtatre dhe pasqyrë.

Më shumë punime