Top
Image Alt

Portofoli Space Architects

  |  Portofoli Space Architects

PORTOFOLI SPACE ARCHITECTS

Space Archictects ofron një gamë të gjerë shërbimesh, duke filluar me punimet mobilim/interior-design dhe projektim/zbatim arkitekturor për objekte banimi ose biznesi tashmë pjesë e portofoli të kompanisë. Nqs ju mendoni fjalen arkitekt për projektin tuaj, ne me kënaqesi mund t’ju ofrojmë shërbimin tonë,ndërkohë mund të shikoni tek portofoli ynë si më poshtë sipas kategorive.Ne jemi një skuadër arkitektësh dhe profesionistësh qe realizojmë , bashkëkohore dhe estetik te cdo ambienti të shtëpisë tuaj si dhe realizimin e mobiljeve nga nje zdrukthtari profesionale.