Portofoli

Ju mund të jeni duke ndërtuar një shtëpi nga fillimi ose duke e rimodeluar atë, Space Architects ju ofron funksionalitet, stil si edhe vlerë. Arkitektët tonë janë të apasionuar ndaj varietetëve të stileve të ndyshme. Ne jemi pjesë e tregut që nga viti 2011, dhe jemi aktulisht të fokusuar në Tiranë, dhe ne të gjitha rrethet e tjera të Shqiperise.

Na kontakoni me email nëpërjet formës tonë të kontaktit ose nëpërmjet telefonit në numrin tonë: +355 69 280 4800

Bulgarini . Arreduar dhe mobiluar nga Space Architects . Bulgarini eshte dyqan nderkombetar qe tashme ndodhet edhe ne Shqiperi . Keto firma ne cdo dyqan qe kane perdorin te njejten stil , te cilat perfaqesojne ne menyren me te mire ate qe ato prodhonje duke krijuar unitet dhe qe te dallohen lehtesisht nga firmat e tjera .

Arreduar dhe mobiluar nga Space Architects . Me cilesine me e larte te produktit dhe me arkitektet me te mire ne treg ju tashme mund te keni gjithcka qe keni enderruar . Sepse ne jo vetem e projektojm por edhe e mobilojme shtepine tuaj .

Shpesh kur duam të hapim një lokal pyetja e parë që na vjen ndërment është së cfarë stili ta bëjm lokalin, cilat janë tendencat e fundit për arredimin e një lokali. Por me SpAce është gjithmonë më e thjeshtë sepse ne studiojmë me hollësi jo vetëm abjentim por edhe tregun e vendit dhe preferencat e klientëve...

Arreduar dhe mobiluar Nga Space Architects . Tashmë gjithcka që keni ëndërruar për shtëpite tuaja ne i kthejmë në realitet .

Arreduar dhe mobiluar nga Space Architects . Art , Dizanj , cilesi , Korrektesi e gjeni vetem tek ne . Bazuar me tendencat e fundit te modes , me nje nderthurje delikate dhe te vecante stilesh dhe perzgjedhjesh , ju mund te keni shtepine qe keni enderruar .

Në këtë apartament kemi përdorur detaje të stilin minimalist me atë modern, për të nxjerr sa më shumë finesë në apartament. Në këto foto vihet re përdorimi I ngjyrës së lehte të tullës, grisë dhe ngjyrës së drurit. Pothuajse në cdo element të mobiljeve ne kemi përdorur elementin e hekurit, si tek këmbët e etazhierit...

Sepse me SpAce gjithcka është më e bukur e shpejt dhe e thjeshtë . Tashmë gjithcka që keni ëndërruar për shtëpite tuaja ne i kthejmë në realitet .

Ky apartament ndodhet në Tiranë, tek Hipoteka. Në këtë Apartament pas nje bashkëbisedimi me të Zotët e shtëpisë, dhe me dilemën e tyre se si ta arredonin shtepinë e tyre, se si është mënyra me funksionale per pozicionimin e dhomave dhe mobiljeve, ne vendosëm bashkarisht që në këtë apartament të përdornim stilin modern...

Në këtë apartament është përdorur stili neoklasik me linja të buta dhe fine. Pavaresisht se ky apartament ndodhet në bregdet të Zotët e shtëpisë dëshironin që kjo gjë të mos ndikonte në arredimin e shtëpisë. Duke qënë se kjo shtëpi shërbente më shumë si shtëpi pushimi si për verën edhe për dimrin ne ...

Vendosja e standarteve të një hoteli është patjeter e domosdoshme , ajo rritet me rritjen e buxhetit për të investuer dhe për të arritur këto standarte. Por kjo nuk ndodh gjithmon sepse SpAce me eksperiencën disa vjecare arrin të realizoje një ambjent të mrekullueshëm me një buxhet të kufizuar pa u vënë re .


Page 2 of 3