arkitekt, Space Architects | Studio Arkitekture në Tiranë | Arkitekt Seldi Shehu

Rreth Kompanisë

Space Architects një kompani e drejtuar nga Arkitekt Seldi Shehu u themelua në shtator të vitit 2013 dhe me kalimin e viteve është rritur në mënyrë të qëndrueshme nga një ndërmarrje e vogël. Sot është kompania lider në fushën e arkitekturës gjithashtu dhe në prodhimin e mobiljeve të ndryshme. Një shembull i shkëlqyeshëm në fushën e arkitekturës të klasit të lartë Modeli i biznesit …

Punimet Tona

Space Architects ju ofron funksionalitet, stil si edhe vlerë.
arkitekt, Space Architects | Studio Arkitekture në Tiranë | Arkitekt Seldi Shehu

Arreduar dhe mobiluar nga Space Architects . Me cilesine me e larte te produktit dhe me arkitektet me te mire ne treg. Apartament me stil bashkëkohor i pershtatur sipas kërkesave të klientit.

arkitekt, Space Architects | Studio Arkitekture në Tiranë | Arkitekt Seldi Shehu

Kuzhina

Kuzhina
Space Architects

Projektimi i kuzhinës Space Architects ka dy momente thelbësore: zgjedhjen e produktit në lidhje me kerkesat funksionale te tij dhe pamjen, si dhe mënyrën e përdorimit të saj përmes veprimeve dhe praktikave që shfrytëzojnë kuzhinë në masën më të madhe të mundshme…

arkitekt, Space Architects | Studio Arkitekture në Tiranë | Arkitekt Seldi Shehu

Dhomë gjumi

Dhoma gjumi
Space Architects

Dhoma e kombinuar me stilin më bashkëkohor thjeshtë dhe esenciale.Nje dhome e kompletuar me krevat, dollap me 3 kanata dhe 6 dyer, 2 komodina me nga dy sirtare si dhe nje komo me tre sirtatre dhe pasqyrë.

arkitekt, Space Architects | Studio Arkitekture në Tiranë | Arkitekt Seldi Shehu

Dhomë Fëmijësh

Dhomë fëmijësh
Space Architects

Zgjedhja më e veshtire nëse do arredojmë shtëpinë mendoj se është dhoma e femijeve. “Sa fëmije do jenë”, sa hapësirë duhet lëne, si duhen vëne krevatet, dollapi, hapësira e lojrave etj janë pyetjet që në i bëjmë shpesh vetes.

arkitekt, Space Architects | Studio Arkitekture në Tiranë | Arkitekt Seldi Shehu

Si të arredojmë shtëpinë

Këshilla nga Space Architects si të arredoni shtëpinë tuaj për tu ndjerë sa më komod

Kërkoni Arkitekt?

Dëshironi të mobiloni shtëpine, lokalin apo zyrën tuaj? Space Architects ju vjen në ndihmën tuaj me arkitektët më të mirë. Na kontakoni në email ose nëpërmjet telefonit në numrin tonë:
+355 69 280 4800

Stafi i Space Architects

Dëshira për punë me cilësi edhe finesë është cfarë na diferencon.

CEO & Founder Arkitekt
arkitekt, Space Architects | Studio Arkitekture në Tiranë | Arkitekt Seldi Shehu

Arkitekt Urbanistik
arkitekt, Space Architects | Studio Arkitekture në Tiranë | Arkitekt Seldi Shehu

Arkitekte
arkitekt, Space Architects | Studio Arkitekture në Tiranë | Arkitekt Seldi Shehu

Arkitekte
arkitekt, Space Architects | Studio Arkitekture në Tiranë | Arkitekt Seldi Shehu