Top

Space Architects

Rreth Kompanisë

Rreth Kompanisë

Space Architects një kompani e drejtuar nga Arkitekt Seldi Shehu e cila u themelua në shtator të vitit 2013 dhe me kalimin e viteve është rritur në mënyrë të qëndrueshme
nga një ndërmarrje e vogël. Sot është kompania lider në fushën e arkitekturës gjithashtu dhe në prodhimin e mobiljeve të ndryshme.

Një shembull i shkëlqyeshëm në fushën e arkitekturës të klasit të lartë ,kompania u zgjerua me kalimin e viteve falë vizionit të themeluesit të saj,
ende në krye të kompanisë, tani në projekte të kompanive lider në të gjithë Shqipërinë. Modeli i biznesit të kompanisë ka evoluar nga një aktivitet sipërmarrës në një strukturë menaxheriale
e cila përfshin një ekip arkitektësh profesionist të cilët janë caktuar për të marrë përgjegjësi mbi projektet tona.Ne punojmë për të përmirësuar cilësinë e jetës tuaj duke ngritur standardet e aspekteve stilistike dhe funksionale, në përputhje të plotë me vlerat tona thelbësore.Pas një eksperience pune disa vjecare në tregun shqiptar, së bashku me disa nga kolegët e tij, në shtator të vitit 2013, Seldi Shehu themelon në Tiranë studion “Space Actchitects”, kompania e cila ka një ekip profesionistësh të brezit të ri, duke ofruar zgjidhjet më të mira të projektimit arkitektonik dhe atë të dizenjimit të brendëshëm. Seldi Shehu është diplomuar me Master Shkencor në Universitetin e Tiranës, Dega Arkitekture.

Stafi i Space Architects

Dëshira për punë me cilësi edhe finesë është cfarë na diferencon.

CEO & Founder Arkitekt
seldi shehu space architects

Arkitekt Urbanistik
kristi leraj space architets

Arkitekte

Arkitekte
Emilia brinja space architects

Cfarë mendojnë për ne

klientë të kënaqur

Best Architect

Nje studio arkitekture ekselente, me nje eksperience te gjate ne Europe. Profesionale dhe me nje shije te jashtezakonshme ne arredimin e shtepive, duke ju pershtatur me se miri preferencave te mija. Faleminderit space architects duke me bere te jetoj ne nje shtepi te BUKUR dhe funksionale.

Seldi you are the best my friend

E kontaktuam Seldi Shehun nepermjet faqes se tij ne facebook dhe menjehere duke pare aftesite ne idete dhe ne komunikim dalluam nje diference mes tij dhe shume arkitekteve te tjere qe kishim kontaktuar me perpara.Vendosem te bashkepunonim me te dhe ti mirebesonim projektin e hotelit tone *Airen*.

Jam shume e kenaqur

Jam shume e kenaqur me punen e stafit te space architects. Te kujdesshem deri ne detaje per te na ofruar sherbim shume cilesor si ne projekt-ide,ashtu edhe ne realizim .Shumë studio e vecante dhe ne idera shume inovative dhe interesante. Profesionist në detaj !!