Image Alt

Mobileri Space Architects

  |  Mobileri Space Architects

Për t’i qëndruar besnikë angazhimit, zbatojmë teknologjinë e kohës për prodhim dhe modelim. Strategjia investimit të Space Architects Design & Mobilim është orientuar drejt sigurimit të ambienteve të përshtatshme dhe të mjaftueshme, zgjerimit dhe rinovimit të teknikës dhe teknologjisë. Këto investime janë projektuar mbi bazën e teknologjisë më të përparuar të kohës, duke u mbështetur kryesisht tek teknologjia dhe eksperienca më të fundit. Një tjetër hap i rëndësishëm përpara për të garantuar sigurinë maksimale të konsumatorit janë Kuzhinat e Space Architects të cilat aplikohen në të gjitha punët e sipërme dhe sipërfaqe të tjera të laminuara që mund të vijnë në kontakt me produkte ushqimore.
Space Archictects ofron një gamë të gjerë shërbimesh, duke filluar me mobilim/interior-design dhe projektim/zbatim arkitekturor për objekte banimi ose biznesi. Nqs ju mendoni fjalen arkitekt për projektin tuaj, ne me kënaqesi mund t’ju ofrojmë shërbimin tonë.Ne jemi një skuadër arkitektësh dhe profesionistësh qe realizojmë projektim të plotë, bashkëkohor dhe estetik te cdo ambienti të shtëpisë tuaj si dhe realizimin e mobiljeve nga nje zdrukthtari profesionale.