Kuzhina  + dhoma e ndenjes

Nëse doni që gjithcka të jetë ashtu sic ju e keni ëndërruar por pa u lodhur apo stresuar,  tashme kompania SpAce, lider në fushen e mobilimit dhe projektimit, sjell linjat dhe dizanjin europian në Shqipëri.
Me cilësinë më të lartë të produktit dhe me arkitektët më të mirë në vend, ju tashmë do keni gjithcka që ëndërroni.

Të arredosh do të thotë që të ndjekësh një stil të personalizuar dhe me shije, duke qënë që jo të gjithë kemi të njëjtat preferenca.  Por preferencat ta nderthurim me stil duke e kthyer atë në dicka të vecantë e duke e përshtatur me ambjentin këndet e pozicionet e shtëpisë tonë. Tek kjo kuzhinë moderne vihet re një dizanj unik i personalizuar e me stil, ku nuk mund ta gjeni ne asnje mobileri tjeter. Sepse SpAce projekton, studion dhe mobilon sipas shijeve te klientit e tendencave te fundit, duke u mbeshtetur tek komoditeti e vecanta dhe e bukura.
Prandaj SpAce eshte nr 1 ne Shqiperi .

Dhoma matrimoniale

Ne duhet të jemi shumë të qartë për atë cka kërkojm dhe duhet që dhomën ta përshtasim nga mënyra e jetëses që bëjm, ose nga lloji I punës, karakterit apo stilit duke qene qe dhoma e gjumit është hapësira më personale që cdo individ ka brënda një shtëpie. Prandaj duhet të zgjidhni SpAce Architects, per te dizenjur dhe mobiluan shtëpine tuaj te endrave.

Dhoma e femijeve

Dekorimi i dhomës së fëmijëve nuk është i lehtë. Fëmijët kalojnë shumë kohë në dhomën e tyre të gjumit. Për këtë arsye kjo hapësirë duhet te reflektojë personalitetin e tyre dhe të jetë në gjendje të transformohet me kalimin e viteve kur ata të rriten.