Apartament Dublex Tiranë Selitë(Kuzhina  + dhoma e ndenjes)

Apartament Tiranë Selite eshte nje projekt i realizuar nga stafi Space Architects.Nëse doni që gjithcka të jetë ashtu sic ju e keni ëndërruar por pa u lodhur apo stresuar,  tashme kompania SpAce, lider në fushen e mobilimit dhe projektimit, sjell linjat dhe dizanjin europian në Shqipëri.

Apartament Tiranë Selite (Dhoma matrimoniale)

Ne duhet të jemi shumë të qartë për atë cka kërkojm dhe duhet që dhomën ta përshtasim nga mënyra e jetëses që bëjm, ose nga lloji I punës, karakterit apo stilit duke qene qe dhoma e gjumit është hapësira më personale që cdo individ ka brënda një shtëpie. Prandaj duhet të zgjidhni SpAce Architects, per te dizenjur dhe mobiluan shtëpine tuaj te endrave.

Dhoma e femijeve

Dekorimi i dhomës së fëmijëve nuk është i lehtë. Fëmijët kalojnë shumë kohë në dhomën e tyre të gjumit. Për këtë arsye kjo hapësirë duhet te reflektojë personalitetin e tyre dhe të jetë në gjendje të transformohet me kalimin e viteve kur ata të rriten.