Ky vit udhëzoi shumë prej nesh të kalojnë më shumë kohë në shtëpi, Viti i Ri është një mundësi për të sjellë rehati dhe kreativitet në hapësirat tona. 

Nga idetë qetësuese , te qasjet me stil , te dizenjimi i zyrës në shtëpi, ne po parashikojmë 10 nga tendencat më të mëdha të dizajnit të brendshëm për 2021.

Më pak është më mirë

Kohët e fundit tendenca më e theksuar në dizajnin dhe dekorimin e brendshëm është përqendruar në personalizimin e hapësirave. Kjo do të thotë, të marrim parasysh stilin personal kur krijojmë shtëpinë tonë, pa u qëndruar aq shumë në rrjedhën e zakonshme, ose asaj që ekspertët tanë të Space Architects mendojnë për tendencat e fundit.

Në 2021 do të shohim gjithashtu ne shtepite tona me shume gjelberim pasi kalojmë më shumë kohë në shtëpi. Pritet që dhomat tona të jenë plot me bimë që sjellin qetësinë dhe relaksin .

Për më shumë informacion na kontaktoni ne numrin:
📞+355682804800
Për punime të tjera vizitoni faqen tone:
Ju mirpresim ne showroomin tonë
📍Rruga “Hoxha Tasim”, Tiranë , Shqipëri
na gjeni dhe në pinterest në linkun e meposhtëm