Apartament 18 Tirane (2+1)

  |    |    |  Apartament 18 Tirane (2+1)

Apartament 18 Tirane (2+1)

Apartament 2+1 ne Tiranë me 2 dhoma gjumi dhe 2 banjo. Arreduar dhe mobiluar nga Space Architects. Gjithmonë pranë klientit. Kontakt: 0692804800

Kategoria:
Data: