Top

Butik Bulgarini

  |    |    |  Butik Bulgarini

Butik Bulgarini

Bulgarini . Arreduar dhe mobiluar nga Space Architects . Bulgarini eshte dyqan nderkombetar qe tashme ndodhet edhe ne Shqiperi . Keto firma ne cdo dyqan qe kane perdorin te njejten stil , te cilat perfaqesojne ne menyren me te mire ate qe ato prodhonje duke krijuar unitet dhe qe te dallohen lehtesisht nga firmat e tjera . Ne duhet te kishim shume kujdes qe ambjentit qe kishim ti krijonim funksionin me te mire ne te njejtin stil. Kjo eshte edhe arsyeja perse Space Architects eshte kompania me e mire e arredimit dhe mobilimit ne Shqiperi .

Kategoria:
Data: