Apartament 1+1 Durres

Apartament bashkekohor 1+1 ne Durres me nje stil modern. Dhoma e gjumit eshte konceptuar ne menyre qe te shfrytezoje ne maksimum hapesiren per te krijuar rehatine qe i nevojitet nje dhome te tille. Dhoma ka kapacitet per 6 persona. Arreduar dhe mobiluar nga Space Architects. Gjithmone duke iu pershtatur kerkesave te klientit.

Foto instagrami