Portofoli

Ju mund të jeni duke ndërtuar një shtëpi nga fillimi ose duke e rimodeluar atë, Space Architects ju ofron funksionalitet, stil si edhe vlerë. Arkitektët tonë janë të apasionuar ndaj varietetëve të stileve të ndyshme. Ne jemi pjesë e tregut që nga viti 2011, dhe jemi aktulisht të fokusuar në Tiranë, dhe ne të gjitha rrethet e tjera të Shqiperise.

Na kontakoni me email nëpërjet formës tonë të kontaktit ose nëpërmjet telefonit në numrin tonë: +355 69 280 4800

Nëse doni që gjithcka të jetë ashtu sic ju e keni ëndërruar por pa u lodhur apo stresuar,  tashme kompania SpAce, lider në fushen e mobilimit dhe projektimit, sjell linjat dhe dizanjin europian në Shqipëri. Me cilësinë më të lartë të produktit dhe me arkitektët më të mirë në vend, ju tashmë do keni gjithcka që ëndërroni...


Page 3 of 3