Space Architects

Projektim dhe mobilim

Space Archictects ofron një gamë të gjerë shërbimesh, duke filluar me mobilim/interior-design dhe projektim/zbatim arkitekturor për objekte banimi ose biznesi. Nqs ju mendoni fjalen arkitekt për projektin tuaj, ne me kënaqesi mund t’ju ofrojmë shërbimin tonë.Ne jemi një skuadër arkitektësh dhe profesionistësh qe realizojmë projektim të plotë, bashkëkohor dhe estetik te cdo ambienti të shtëpisë tuaj si dhe realizimin e mobiljeve nga nje zdrukthtari profesionale. Ne ndjekim me kujdes cdo hap deri ne montimin final të mobiljeve në shtëpite tuaja. Garancia jone eshte cilesi dhe cmime konkurruese!!! Stili i arredimit ka më shumë se 5 vjet që tregton dhe produkte outdoor, për të plotësuar kërkesën gjithnjë në rritje të instititucioneve dhe shoqatave të ndryshme për këto produkte në organizimin e aktiviteteve të tyre.Stafi ynë është gjithmonë i gatshëm t’ju ndihmoje dhe t’ju jap ide dhe zgjidhje të përshtatura në ambjentet tuaja me anë të paraqitjeve 3D.Ne ju ofrojmë studimin dhe përpunimin e ambjentit tuaj në mënyrë që të keni shtëpinë tuaj siç e ëndërroni.

Projektim i brendëshëm

Liste çmimesh
 • PROJEKTIM I BRENDËSHËM
 • 12
  meter katror
  • projektim, Space Architects | Studio Arkitekture në Tiranë | Arkitekt Seldi ShehuPlani i mobilimit
  • projektim, Space Architects | Studio Arkitekture në Tiranë | Arkitekt Seldi ShehuPlani i tavanit te gipsit
  • projektim, Space Architects | Studio Arkitekture në Tiranë | Arkitekt Seldi ShehuPlani i ndricimit
  • projektim, Space Architects | Studio Arkitekture në Tiranë | Arkitekt Seldi ShehuMobiljet e dimensionuara
  • projektim, Space Architects | Studio Arkitekture në Tiranë | Arkitekt Seldi ShehuZgjedhja e ngjyrave dhe materialeve
  • projektim, Space Architects | Studio Arkitekture në Tiranë | Arkitekt Seldi ShehuRenderat ne 3D
  • projektim, Space Architects | Studio Arkitekture në Tiranë | Arkitekt Seldi ShehuPunime hidraulike dhe elektrike
  • projektim, Space Architects | Studio Arkitekture në Tiranë | Arkitekt Seldi ShehuPunime gipsi patinim dhe bojë
  • projektim, Space Architects | Studio Arkitekture në Tiranë | Arkitekt Seldi ShehuNdjekje punimesh nga arkitekti
 • PROJEKTIM I BRENDËSHËM ME ZBATIM
 • 15
  meter katror
  • projektim, Space Architects | Studio Arkitekture në Tiranë | Arkitekt Seldi ShehuPlani i mobilimit
  • projektim, Space Architects | Studio Arkitekture në Tiranë | Arkitekt Seldi ShehuPlani i tavanit te gipsit
  • projektim, Space Architects | Studio Arkitekture në Tiranë | Arkitekt Seldi ShehuPlani i ndricimit
  • projektim, Space Architects | Studio Arkitekture në Tiranë | Arkitekt Seldi ShehuMobiljet e dimensionuara
  • projektim, Space Architects | Studio Arkitekture në Tiranë | Arkitekt Seldi ShehuZgjedhja e ngjyrave dhe materialeve
  • projektim, Space Architects | Studio Arkitekture në Tiranë | Arkitekt Seldi ShehuRenderat ne 3D
  • projektim, Space Architects | Studio Arkitekture në Tiranë | Arkitekt Seldi ShehuPunime hidraulike dhe elektrike
  • projektim, Space Architects | Studio Arkitekture në Tiranë | Arkitekt Seldi ShehuPunime gipsi, patinim dhe bojë
  • projektim, Space Architects | Studio Arkitekture në Tiranë | Arkitekt Seldi ShehuNdjekje punimesh nga arkitekti

MOBILERI SPACE

Prodhim Mobiljesh

Për t’i qëndruar besnikë angazhimit, zbatojmë teknologjinë e kohës për prodhim dhe modelim. Strategjia investimit të Space Architects Design & Mobilim është orientuar drejt sigurimit të ambienteve të përshtatshme dhe të mjaftueshme, zgjerimit dhe rinovimit të teknikës dhe teknologjisë. Këto investime janë projektuar mbi bazën e teknologjisë më të përparuar të kohës, duke u mbështetur kryesisht tek teknologjia dhe eksperienca më të fundit. Një tjetër hap i rëndësishëm përpara për të garantuar sigurinë maksimale të konsumatorit janë Kuzhinat e Space Architects të cilat aplikohen në të gjitha punët e sipërme dhe sipërfaqe të tjera të laminuara që mund të vijnë në kontakt me produkte ushqimore.
Stili i arredimit, janë bazuar në krijimin e modeleve të reja bashkëkohore, përzgjedhjen e lëndëve të para: Aksesorëve, Tekstileve dhe Lendës drurësore. Të gjitha produktet tona janë të certifikuara sipas standarteve