Misioni ynë:

"Korrektesi dhe cilesi maksimale ne cdo projekt, duke realizuar plotesisht vizionin e klienteve tane!"

Rreth Nesh

Space Architects Studio

Pas nje eksperience pune disa vjecare ne tregun shqiptar, se bashku me disa nga koleget e tij, ne shtator te vitit 2013, Seldi Shehu themelon ne Tirane studion "Space Actchitects", një ekip profesionistesh te brezit të ri, duke ofruar zgjidhjet me te mira te projektimit arkitektonik dhe ate te dizenjimit te brendeshem. Seldi Shehu eshte diplomuar me Master Shkencor ne Universitetin e Tiranes, Dega Arkitekture.

Space Architects arredon ambjentin tuaj me arkitektët më të mirë në vend dhe e mobilon atë me cilësinë më të lartë të produktit. Por jo vetem kaq, sepse ajo gjithashtu mbulon cdo element që i përket ambjentit tuaj, duke përfshire, arredimin nga arkitektët më të kualifikur në vend, mobilimin e shtëpise tuaj, instalimet elektrike dhe ato hidraulike, punimet e gipsit, lyerjen, patinimin, dyer etj.

Nëse doni të arredoni dhe mobiloni shtëpinë tuaj të re, të ndërtoni vilen tuaj te endrrave apo thjesht ta rifreskoni atë, nëse doni të mobiloni lokalin, hotelin apo zyrën tuaj, ne ju orientojmë drejt tendencës së fundit sepse ne studiojmë me hollësi jo vetëm abjentin por edhe tregun e vendit dhe preferencat e klientëve.

Nese jeni duke kerkuar një Arkitekt në Tiranë ose një arkitekt në Shqipëri, kërkoni një studio projektimi, një mobileri të besueshme dhe dizanjin më të mirë, e nëse kërkoni një grup të specializuar punëtorësh për të gjithë punimet e shtëpisë, Space jua ofron te gjitha sherbimet ne menyre profesionale.

Nuk keni pse shpenzoni energjitë tuaja, sepse me vetëm një telefonatë, në vetëm një kompani, gjithcka do jetë më e thjeshtë, më e besueshme dhe më e lirë. Space përpiqet të zgjojë ëndrrat tuaja, duke i kthyer ato në realitet. Bëni që në abjentin tuaj të mbizotëroje relaksi, komoditeti dhe e bukura sëbashku.

"The mother art is architecture. Without an architecture of our own we have no soul of our own civilization..."

Frank Lloyd Wright

Sherbimet tona

Ne ofrojme nje game te gjere sherbmiesh duke filluar mobilim dhe interior design deri ne projektim dhe zbatim arkitekturor per objekte banimi ose biznesi. Per me teper ju lutemi vizitoni faqen e sherbimeve tona.

Sherbimet tona

Portofoli i puneve

Ju mund te jeni duke ndertuar nje shtepi nga fillimi ose duke e rimodeluar ate, Space Architects ju ofron funksionalitet, stil si edhe vlere. Arkitektet tane jane te apasionuar ndaj varieteteve te stileve te ndyshme. Ne jemi pjese e tregut qe nga viti 2011, dhe jemi aktulisht te fokusuar ne Tirane por operojme ne te gjitha rrethet e tjera te Shqiperise. Per me teper informacion ju lutemi vizitoni faqen tone te portofolit te puneve.

Portofoli i puneve


Pse klientet na zgjedhin ne?!

Korrektesi dhe cilesi maksimale ne cdo projekt eshte edhe qellimi jone paresor!

10 vjet plus, qe nga dita kur Space Architects Studio eshte themeluar

750 projekte plus, te zhvilluara me sukses nga Space Architects.

200 kliente plus, kane zgjedhur Space studio si partnerin e tyre kryesor.

5 pjestare stafi ka aktualisht Space Architects Studio ne sherbimin tuaj.


Stafi i Space Architects

Deshira per pune me cilesi edhe finese eshte cfare na diferencon.

Woman 1

Ark. Seldi Shehu

CEO & Founder

Seldi Shehu ka fituar titullin Master Shkencor ne Arkitekture ne vitin 2011. Gjate studimeve, ne vitin 2009 ka punuar prane "Al.Point" duke u angazhuar ne projektimin e objekteve te ndryshme. Ne 2012 punesohet si Arkitekt Dizajn prane "Mobileri Tirana" ku arredonte dhe kompozonte hapesirat e brendshme te te gjitha funksioneve. Ne Shtator 2013 themelon studion SPACE - një ekip profesionistesh i brezit të ri, duke ofruar zgjidhjet me te mira te projektimit arkitektonik dhe dizenjimit te brendeshem.

Woman 1

Rexhina Kuka

Arkitekte

Woman 1

Ark. Urb. Kristi Leraj

Arkitekt

Arkitekt i specializuar ne fushen e projektimit te interiereve. Aftesi shume te mira komunikuese me klientet e studios dhe realizon me sukses objektivat qe i jepen.

Woman 1

Ark. Urb. Arnela Veizaj

Arkitekte

Krijimi i hapsirave te brendeshme , te sofistikuara ,te qeta dhe te pasura me harmoni eshte nje nder synimet kryesore te projektimit. Si një dizajnuese e brendshëm, ka një përgjegjësi të informoj punën me integritet. Respekton mjedisin në çdo kuptim të fjalës . ‘’ E bukura është në detaje: butësi, fleksibilitet dhe pastërti.’’

Woman 1

Serxhio Shpata

Graphic Designer

Perpunon fotografite e nxjerra nga renderat dhe i pergatit per publikim online. Digital Media Marketing & Manager. Miremban Web-in. Krijon grafikat e nevojshme per studion.


Vendndodhja jone:

Jeni te mirepritur te na vizitoni ne cdo moment. Ne ju presim me kenaqesi.

Deshironi te na pershendesni?
Na kontaktoni me email nepermjet formes tone te kontaktit ose nepermjet telefonit ne numrin tone: +355 69 280 4800