Sherbimet

Space Archictects ofrone nje game te gjere sherbimesh, duke filluar me mobilim/interior-design dhe projektim/zbatim arkitekturor per objekte banimi ose biznesi. Nqs ju mendoni fjalen arkitekt per projektin tuaj, ne me kenaqesi mund t'ju ofrojme sherbimin tone.

Na kontakoni me email nepermjet formes sone te kontaktit ose nepermjet telefonit ne numrin tone: +355 69 280 4800

Interior Design

Ne ofrojme ekperiencen tone 10-vjecare duke siguar qe vizioini qe ju keni per ambientin tuaj personal apo te biznesit te vije ne "jete". Ne me kenaqesi do t'ju ofrojme ekpertizen tone per dizenjim hapesirash te brendshme (interior design) si edhe per projekte private dhe komerciale.


Design Mobiljesh

Ne gjithashtu ju ofrojme zgjidhje te kollajta dhe te shpejta per te mobiluar shtepine, vilen apo ambientet tuaja te biznesit si lokale, bare dhe zyra. Sherbimi jone i shpejte dhe korrekt eshte tashme nje element teper i domosdomesh per kohen e klienteve tane, te cilet nuk duan te harxhojne jave te tera nga koha e tyre per nje projekt.


Ju mund te jeni duke ndertuar nje shtepi nga fillimi ose duke e rimodeluar ate, Space Architects ju ofron funksionalitet, stil si edhe vlere. Arkitektet tane jane te apasionuar ndaj varieteteve te stileve te ndyshme. Ne jemi pjese e tregut qe nga viti 2011, dhe jemi aktulisht te fokusuar ne Tirane, dhe ne te gjitha rrethet e tjera te Shqiperise.