Top

Kristi Leraj

kristi leraj space architets

Kristi Leraj

Arkitekt Urbanistik

Telefon:+355 69 280 4800
Adresa:Rruga"Hoxha Tasim" Tirane

Kristi Leraj

Arkitekt i specializuar në fushën e projektimit të interiereve. Aftësi shumë të mira komunikuese me klientët e studios dhe realizon me sukses objektivat që i jepen.