Top

Rexhina Kuka

Rexhina Kuka

Arkitekte

Telefon:+355 69 280 4800
Adresa:Rruga"Hoxha Tasim" Tirane

Arkitekte e specializuar në fushën e projektimit të interiereve. Arkitektura për mua ka të bëjë me frymëzimin dhe krijimin e hapësirave që prekin njerëzit dhe sjelljen e tyre dhe të mësuarit në një mënyrë të shëndetshme dhe pozitive. Krijimi i dizajnit që zgjidh problemet dhe i nxit njerëzit ndërsa plotëson nevojat e klientit.