Top

Seldi Shehu

seldi shehu space architects

Seldi Shehu

CEO & Founder Arkitekt

Telefon:+355 69 280 4800
Adresa:Rruga"Hoxha Tasim" Tirane

Seldi Shehu ka fituar titullin Master Shkencor ne Arkitekture ne vitin 2011. Gjatë studimeve, ne vitin 2009 ka punuar pranë “Al.Point” duke u angazhuar në projektimin e objekteve të ndryshme. Ne 2012 punësohet si Arkitekt Dizajn pranë “Mobileri Tirana” ku arredonte dhe kompozonte hapësirat e brendëshme të të gjitha funksioneve. Në Shtator 2013 themelon studion SPACE – një ekip profesionistësh i brezit të ri, duke ofruar zgjidhjet më të mira të projektimit arkitektonik dhe dizenjimit të brendëshem.